Найкращим шеф-кухарем світу стала італійка
Надя стала відомою ще у 1996-ому році, коли її ресторанчик на півночу Італії "Dal Pescatore", отримав три зірки гіду Мішелін. Це місце - сімейна "забігайлівка", де традиційна італійська кухня поєдналася із сучасними тенденціями у кулінарії.
Своє ремесло жінка отримала у спадок від бабусі Терези та матері чоловіка Бруни.
Посміхаючись, свекруха Бруна розповідає, що Надя не зупиняється та весь час рухається з неймовірною швидкістю. Вона також каже, що аби зрозуміти магію кулінарки, за нею потрібно весь час спостерігати.
"Dal Pescatore" |
"Деякі методи, які вона використовує, неможливо пояснити. Вона готує руками, очима та відчуттями", - розповідає Бруна.
Жінка готує ніжну пасту ручної роботи, а також м`ясо та рибу.
Dal Pescatore - єдиний ресторан, в якому вона працювала за всю свою кар`єру.
Українська правда. Життя