Реклама у Донецьку: "Досить бухати!". Фото

— 11 квітня 2013, 10:40

На вулицях міста мерія розмістила перші рекламні щити з закликами "Досить бухати!", "Пити немодно" і "Випиваєш вночі в клубах - чекай по життю людей грубих", пише Сегодня.

"Сьогодні є проблема, яка полягає в тому, що діти рано пробують спиртне, цигарки і наркотики. І часто вона виникає там, де немає іншої можливості для дозвілля, - пояснив мер міста Олександр Лук'янченко. - Дозвілля у вигляді нічних клубів не є альтернативою, оскільки тільки посилює згубні звички".

Перші 15 рекламних плакатів були розроблені фахівцями управління архітектури.
Сім з них вже розміщені на вулицях міста. Ще один, із зображенням пташки, перевернутої догори ногами, і мухами, виконала команда відомого брендмейкера Володимира Воронова.

"Нам хотілося зробити борд яскравим, щоб він відрізнявся від усієї зовнішньої реклами. У цьому суть соціальної реклами, щоб викликати неоднозначні почуття. Ми зробили все це в стилістиці соціальних мереж. Дорослі люди вже зробили для себе вибір у житті, а молодь стоїть на роздоріжжі: або слідувати шкідливим звичкам, або не пускати їх у своє життя", - Воронов.

Реклама:

Головне сьогодні