Індустрія гостинності може стати найбільшою в світі

— 16 квітня 2013, 10:43

Індустрія гостинності обіцяє стати однією з найбільших у світі до 2021 року. За прогнозом Міжнародної ради з туризму і подорожей (WTCC), через 8 років сукупна кількість робочих місць у цій сфері виросте на 23% і складе 323 млн. Сьогодні ж в індустрії гостинності (готелі, ресторани, спа-центри, курорти тощо) зайнято 249 млн. осіб, — стверджують експерти.

Ще у 2010 році низка провідних готельних мереж світу опублікувала амбіційні плани розширення. Група IHG, до якої входять готелі Intercontinental, CrownePlaza, HolidayInn та ін., до 2014 року збудує 1775 нових готелів, а група Marriott (Marriott, RitzCarlton, Renaissance та ін.) — 948. Зростання ринку і, відповідно, попиту на фахівців сфери обслуговування й управління очікується і в Україні.

Сьогодні ж в індустрії гостинності (готелі, ресторани, спа-центри, курорти тощо) зайнято 249 млн. осіб, — стверджують експерти

"Сьогодні в кожній європейській країні засновано декілька професійних шкіл, але лідером підготовки, як і раніше, є Швейцарія, чиї стандарти якості обслуговування вважаються еталоном професіоналізму", — розказує Наталія Тарченко, директор міжнародної освітньої агенції DECeducation.

Швейцарська освітня група (SEG) є однією з найбільших у країні асоціацій шкіл готельно-ресторанного бізнесу і пропонує програми бакалаврату (ВА) у сфері організації обслуговування клієнтів, івент-менеджменту, туризму, кулінарії, а також надає ступені бакалавра ділового адміністрування (BBA) в галузі управління готельно-ресторанною та курортною індустрією. Крім цього, тут доступні навчальні програми післядипломної освіти.

"Міжнародний диплом у сфері гостинності відкриє двері до успішної, хоча й непростої кар’єри в будь-якій країні світу, а досягнення наших студентів, що навчалися в SEG,є яскравим тому підтвердженням", — упевнена пані Тарченко, чия освітня агенція є ексклюзивним представником вузівSEG в Україні і займається питаннями вступу та навчання в школах SEG.

"Міжнародний диплом у сфері гостинності відкриє двері до успішної, хоча й непростої кар’єри в будь-якій країні світу" - Наталія Тарченко

Ексклюзивний представник вузів групи SEG в Україні – міжнародна освітня агенція DEC education.

044 390-76-24

[email protected]

www.dec-edu.com

Реклама:

Головне сьогодні