Затримано підозрюваного у Бостонському теракті. Відео

— 19 квітня 2013, 11:17

За інформацією Дзеркала Тижня, ще один підозрюваний після перестрілки з поліцією зник.

Не виключено, що у нього при собі є вибухові пристрої та зброя. У районі розгорнута масштабна спецоперація, на місці працюють десятки поліцейських машин з включеними сиренами і ФБР.

Оточено територію приблизно в 20 кварталів, мешканцям порекомендували не виходити зі своїх будинків.

Раніше повідомлялося, що затриманий у Вотертаун підозрюється у вбивстві поліцейського в студентському містечку Массачусетського технологічного інституту.

Коментарів від офіційних осіб наразі не надходило.

ВІДЕО ДНЯ

Телеканал NBC показав кадри його затримання - на них видно, як молода людина лежить на асфальті обличчям вниз, витягнувши обидві руки вперед. На вигляд йому близько 20 років.

Затриманий - русявий стрижений хлопець, одягнений в спортивні штани з білими лампасами і куртку з емблемою на спині. Судячи з усього, він чинив опір поліцейським, тому що раніше були чутні вибухи і постріли.

Фотограф телеканалу 7News, що опинився на місці затримання, сказав, що в повітрі пахне порохом.

Офіційно поки невідомо, чи пов'язані події в Уотертаун з вибухами на Бостонському марафоні. За словами свідків, в районі лунали вибухи.

Крім того, поліцейські в спілкуванні між собою згадували саморобні вибухові пристрої. Місцеві ЗМІ описують те, що відбувається на вулицях району як "хаос".

Реклама:

Головне сьогодні