Смертельно хворій дівчині влаштували весілля її мрії з незнайомцем

— 22 квітня 2013, 16:15

Лікарі діагностували в британки Кейлі Дафф рак печінки. Ця ж хвороба свого часу забрала життя її батька, коли тому було 37 років. Винен пошкоджений ген, який передався Кейлі.

Про це пише The Daily Mail.

Розпочавши курс хіміотерапії, Дафф склала список речей, котрі б хотіла встигнути здійснити перш ніж помре. Дівчина, яка сама виховує 2-річного синочка Кая, відчайдушно мріяла вийти заміж.

Помогти їй стати нареченою, хай і не по-справжньому, взялася подруга. Для Кейлі було організоване розкішне весілля-сюрприз.

Парубка-модель Денні Віскера найняли, щоби він зіграв роль нареченого. Привітати "молодят" прийшли найближчі для Кейлі люди – її мама, бабуся з дідусем та синочок.

"Спершу це було трохи дивно, бо це таки химерна ситуація – я не могла перестати сміятися. Я цього не чекала, це було божевільно.. Мрія справді здійснилася. Це було чудово", - розповіла Кейлі.

"Було так, наче це дійсно з нею відбувається, хоча насправді цього ніколи не станеться, для нас це було справжнім, і в нас лишаться прекрасні фото та спогади", - поділилася її мама.

Торік Кейлі перенесла операцію, але вона не допомогла. Лікарі сподіваються, що, завдяки повторюваним курсам хіміотерапії, дівчина проживе довше, але здолати смертельну недугу неможливо.

Сама ж Дафф каже, вона тепер живе одним днем та намагається встигнути дати якомога більше маленькому Каєві, якого вже не зможе виростити.

Фото з сайту The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні