Міжнародна програма письменницької майстерності

Вільна школа журналістики запрошує на міжнародну освітню програму "Письменницька та сценарна майстерність". Дата і час проведення: з 14 травня до 1 червня, заняття три рази на тиждень, з 19.30 до 21.00

Спікери школи: керівник інформаційних проектів телеканалу Інтер, головний редактор Коммерсант-Україна, шеф-редактор РБК-Україна, редактор програми "Факти", журналіст Економічної Правди, головний редактор телеканалу ТВі, провідні україньскі сценаристи.

Запрошені викладачі школи: Євген Кіселев, керівник інформаційних проектів телеканалу Інтер; Віталій Портніков, головний редактор ТВі; Світлана Крюкова, журналіст Економічної правди (сайт "Українська правда").

Творчий вечір з Вадимом Денисенком, Київ, Вільна школа журналістики

Програма курсу

Протягом курсу студенти відвідають редакцію "Коммерсант Україна", редакцію видавництва "Економіка", ньюз-рум інформаційної агенції РБК Україна та студію програми "Факти" на ICTV.

ВІДЕО ДНЯ

Місце проведення: бізнес-центр Арена Сіті, вул. Басейна 2а (м. Хрещатик, м. Льва Толстого).

Працює експертна комісія, захист дипломних робіт

З 1 червня випускники направляються на стажування в редакції газет і телеканалів. Продовж місяця вони працюють, публікуються.

Студенти Вільної школи журналістики. Вік від 18 до 65 років

Після успішного завершення стажування - працевлаштування.

Реєстрація і докладна інформація - на сайті

Веб-реєстрація слухачів та умови вступу. Участь у програмі платна.

[L]

По завершенню курсу, студенти захищають дипломні проекти. Викладачі оцінюють роботи, дають свої рекомендації і рецензії.

Куратори курсу: Дмитро Раімов і Марина Бережнюк. З запитаннями звертайтесь за телефоном 044 362 28 36, 067 462 14 77, 093 254 98 13

Автор курсу, куратор Вільної школи журналістики Дмитро Раімов
Реклама:

Головне сьогодні