Американці міняються одягом. Відео

— 14 травня 2013, 10:06

По всій країні ентузіасти організовують зустрічі, на яких обмінюються непотрібним одягом, віддають щось вже набридле, і отримують щось новеньке, повідомляє Голос Америки.

Ешлі Мор дуже подобається ця концепція. "Я принесла п’ять блузок, а для себе знайшла дві пари чобіт. Вони як нові, зовсім не ношені", – каже вона.

Дефні Стайнберґ каже, що її приваблює перспектива знайти для себе щось оригінальне.

"Всіх, хто носить одяг від Ен Тейлор знають, що це непоганий дизайнер. Мені подобається, що я можу знайти тут одяг для роботи, весело провести час і не витратити купу грошей", - каже вона.

Сенді ван Дюсен займається лікувальною терапією. Жінка говорить, що їй подобається ідея обміну одягом. Це ощадливо, каже Сенді, коли люди віддають непотрібний одяг замість того, аби викидати його на смітник.

Організатор події Кім Прет водночас розігрує лотерею, щоби зібрати кошти на різні шкільні проекти. Кім – засновниця організації "Скромна модниця", що допомагає зібрати кошти на доброчинність.

Кім каже, що одяг, який ніхто не схоче забрати з собою, вони віддадуть у притулок для жертв насильства в сім’ї. Кім поділилася, що ідею обміну одягом вона запозичила у Сьюзан Аґасі, яка почала першою це робити у Сан-Франциско у 1996 році, а відтак зробила з цього великий бізнес.

Кім розповсюджує інформацію про організовані нею заходи за допомогою соціальних мереж. Якщо колись у неї було 30 членів, то тепер їх 1300.

Як зазначає Кім, обмін одягом – це не тільки чудова нагода отримати новий гардероб за дуже невеликі гроші, але й цікаво провести час зі старими друзями та познайомитися з новими людьми.

Реклама:

Головне сьогодні