50 бажань: дівчина згасла від раку, не встигнувши здійснити все, про що мріяла

— 27 травня 2013, 13:53

Список бажань, який склала хвора на саркому Юїнга 17-річна Стефані Найт, складався з 50 пунктів.

Відважна дівчина не встигла всі їх здійснити, але стала справжньою національною героїнею та зібрала більше 60 тисяч доларів для благодійного фонду Teenage Cancer Trust.

Стефані померла в 21 рік, пише The Daily Mail.

Одним із заповітних бажань Найт було погуляти на своєму дівич-вечері. Друзі встигли влаштувати для неї це свято. Дівчина, яка на той момент уже втратила ногу та частину тазу, таки веселилася того вечора – з коктейлями та гарячими танцівниками.

Лише для неї, просто у її вітальні, співав учасник бойзбенду Take That Гарі Барлоу. Познайомитися зі Стефані прийшов її улюблений вуличний фокусник.

Вона завершила університетську освіту і зустрілася із гравцями футбольного клубу "Тотенхем Хотспур" – але не заради себе, а задля меншого брата, який за них уболівав.

Найт та її рідні заснували фонд, який так і зветься: "Бажання Стеф". Він допомагатиме онкохворим юнакам та дівчатам здійснювати їхні мрії.

"Коли ти захворіла на рак уперше, то твій настрій такий позитивний…Але вдруге ти вже знаєш, що на тебе чекає, і починаєш питати, чи подіє лікування, якщо першого разу не подіяло", - сказала свого часу Стефані.

"Я хочу, щоби благодійний фонд фінансував здійснення бажань, буде це поїздка або зустріч із кимось особливим", - додала вона.

Попри всі муки, яких зазнала Стефані, вона казала, що стала кращою людиною та ближчою до своїх рідних.

"Тепер ми не зважаємо на дрібниці, вони не мають значення. Ми багато фотографуємось та сміємося… Якби я могла дати одну маленьку пораду, я б сказала, що не треба так серйозно ставитися до життя. Просто намагайтеся насолоджуватися кожною його миттю", - поділилася дівчина.

Як написала днями у Facebook та Twitter мати Стефані, вона спокійно та безболісно заснула в оточенні близьких. Поряд були і її улюблені собаки.

Фото з сайту The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні