Режисер скандального кліпу "Привіт Америка": я показав новий стиль української жінки. Відео

— 28 травня 2013, 17:50

Автор кліпу Назарій Павелеса не приховує, що такого успіху, бодай і з критичними відгуками, він не очікував. Режисер відео, автор музики та тексту композиції зустрівся з кореспондентами ТСН у Львові, де живе і працює.

Павелеса сказав, що цю роботу подавав як курсову, проте її у виші не прийняли, попросивши вирізати еротику. А відео таке знімав, щоб показати красу українських жінок.

"Я людям, вважаю, що показав щось нове, чого вони не бачили раніше, і що було для них закрито завісою неосталінізму. Я показав новий стиль української жінки - це українська повногруда красуня козацької доби. Я задоволений, що цей твір набув такої популярності", - заявив режисер.

Як відомо, невдала курсова робота одного зі студентів-третьокурсників Університету культури Поплавського наробила чимало галасу.

І не тільки через відео схоже на домашню еротику, а й через прізвища художніх керівників роботи - відомих та шанованих викладачів університету.

Якщо вірити титрам у відео, цей ролик - режисерська курсова робота Назарія Павлеси - третьокурсника київського Університету культури.

У самому виші такою славою обурені, хоча підтвердили, що режисер кліпу - справді їхній студент.

"В нього не дуже хороші оцінки. Студент, будемо казати, посередній, оцінки в нього слабенькі, там якусь трієчку йому поставили. Посередній студент", - запевнила проректор КНУКІМ з творчих питань Валентина Дячук.

Також вона повідомила, що саме відео студента-заочника до навчального процесу не має жодного стосунку.

"Його приватне відео якимось чином потрапило до інтернету, і коли ми здзвонилися з ним і спитали, яким чином воно туди потрапило, він сказав: "Я не знаю". А я кажу: "А звідки прізвища людей?" А він каже: "Я називав, що навчаюся там то і тому подібне", - переповіла розмову Дячук і зазначила, що титри для цього відео начебто робив не він.

"Він переконує, що начебто компанія, яка тиражувала, зробила йому копії кількох дисків, хотіла так над ним посміятися", - додала проректор.

Реклама:

Головне сьогодні