Що діти шукають в інтернеті - дослідження

— 31 травня 2013, 15:22

Як повідомляється в офіційному блозі компанії, виявляється, що 10% користувачів пошуковика - це саме діти. Крім того, з'ясувалося, що діти в 4 рази більше задають більше питань, ніж інші користувачі.

Так, теми питань молодої аудиторії, частіше за все, пов'язані із навчанням ("як знайти площу трикутника" (хлопці) та "що просив підняти вій" (дівчата), IT ("як скачати відео з YouTube" та "як видалити сторінку в однокласниках"), ігри ("як зробити портал до раю в minecraft" та "як називається гра, де потрібно бігати по потягах"), невідомі слова ("що таке метафора" та "що таке епітет"), хобі ("як зробити з паперу пістолет" та "як намалювати троянду"), стосунки ("як правильно одягатися" та "як зрозуміти, що ти подобаєшся хлопцю"), краса ("як накачати грудні м'язи" та "як схуднути").

Яндекс також показав і питання, які найчастіше задають діти: як ("як встановити код на майнкрафт" (хлопці) та "як зробити лизуна" (дівчата), що ("що таке френдзона" та "що таке кохання", скільки ("скільки кінцівок у metro last night" та "скільки людей побувало на місяці"), чому ("чому не можна дивитися у дзеркало вночі" та "чому не можна фотографувати сплячих"), хто ("хто першим здійснив безпосадковий переліт через Атлантику наодинці" та "хто написав твір маленький принц"), де ("де знаходяться прокляті гори" та "де можна купити щоденник, як у Віолетти"), який ("який фільм подивитися" та "яке сьогодні свято"), коли ("коли вийде форсаж 6" та "коли вийде 5 сезон щоденників вампіра"), куди ("куди приводять мрії" та "куди йде дитинство").

Хлопчики починають цікавитися протилежною статтю не раніше сьомого класу, а дівчата - уже в 5-ому. При цьому, дівчата цікавляться тим, що "таке кохання" та "як зрозуміти, що ти подобаєшся хлопцеві". Між тим, чоловічу стать більше цікавить "як правильно цілуватися".

Для хлопців також більш характерні питання про комп'ютерні ігри. Дівчата більше стурбовані навчанням та зовнішнім виглядом.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні