Троє дівчат, які зникли 10 років тому, знайдені живими у підвалі. Фото

— 7 травня 2013, 17:18

26-річна Аманда Беррі, 23-річна Джина Дехезус і 32-річна Мішель Найт змогли вибратись на волю, коли власника будинку не було вдома, пише CNN.

Головний підозрюваний - 52-річний власний будинку Аріель Кастро заарештований поліцією разом зі своїми двома братами (їм 50 і 54 роки). Вони теж заарештовані, хоча поліція каже, що у будинку жив лише середній брат.

Він – колишній водій шкільного автобуса.

Врятував полонянок сусід Кастро Чарльз Ремзі. Почувши крики, які лунали з будинку Кастро, чоловік помітив жінку, яка намагалась виламати двері. Чоловік спершу думав, що це якісь сімейні розбірки, Аманда Беррі сказала: "Допоможіть мені вибратись звідси, я тут вже багато часу"

Аманда Беррі з сестрою і донькою

Ремзі допоміг їй вибратись з дому, після чого дівчина подзвонила у поліцію: "Допоможіть мені, я – Аманда Беррі… мене викрали 10 років тому, і ось я тут. Я тепер вільна".

Дівчина розповіла поліції, що чоловіка звати Аріель Кастро, його зараз немає вдома і саме тому їй вдалось втекти.

Аманда у неволі народила доньку, їй зараз близько 6 років.

У день свого зникнення Аманнда подзвонила додому і сказала, що її відвезуть додому з Burger King, де вона працювала. Сталося все за день до 17-річчя Аманди. Увесь час після зникнення дівчини, її мати намагалась знайти доньку. Після смерті матері Аманди у 2006 році, пошуками зниклої дівчини займалась її сестра.

Мішель зникла у 2000 році, коли їй було 20, Джина зникла по дорозі до школи, коли їй було 14. Мешканці міста пам’ятають історію зі зникненням Аманди і Джини – про це чимало писали у місцевій пресі 10 років тому, зазначає The Daily Mail.

Зараз усіх жертв примусового утримання забрали до лікарні, медики кажуть, що їхній стан задовільний.

Рятівник дівчат Чарльз Рамзі

Сусіди розповіли журналістам, що ніколи не бачили, аби дівчата заходили до будинку, чи виходили з нього. ЗМІ також пишуть, що жінок у будинку прив’язували.

Реклама:

Головне сьогодні