Apple випустить дешевий iPhone у кольоровому корпусі - джерела

— 14 червня 2013, 11:00

Нові плани компанії свідчать про те, що Apple Inc. справді стурбована агресивною роботою свого південнокорейського конкурента - компанії Samsung, яка заповнила ринок лінійкою продуктів за різними цінами і набула популярності, дякуючи своїм великим екранам, повідомляє Reuters.

За словами обізнаних джерел у компанії, уже наступного року, Apple планує представити щонайменше два великих iPhone - один із 4,7 дюймовим екраном, інший - 5,7. Між тим, досі не відомо, чи саме флагманський продукт компанії з'явиться із великим екраном.

"Вони постійно змінюють технічні характеристики виробу останньої миті, тож до останнього не можна бути впевненим, що це остаточний прототип", - каже обізнане джерело.

Сама корпорація від коментарів відмовилася.

Очікується також, що цього року компанія випустить новий iPhone 5S із новою технологією, що розпізнає відбитки пальців, а також дешевий варіант у пластиковому та різнокольоровому корпусі, щоб відрізняти їх від дорожчих моделей, які, традиційно, виходитимуть у білому та чорному кольорах.

Ще остаточно не ясно, яка буде ціна дешевої моделі. Однак, за деякими даними, її ціна складе 99 доларів США.

Apple, зростання доходів якої, сповільнилося з бурхливих днів 2010 року, коли вона представила IPad і iPhone, який, в свою чергу, став кращим смартфоном з усіх продаваних у світі - шукає шляхи, щоб оживити свою флагманську лінію.

На думку аналітиків, недорога версія iPhone необхідна Apple, щоб активніше розвиватися на швидкозростаючих ринках Індії та Китаю, а також щоб протистояти Samsung, яка випускає смартфони в різних цінових сегментах.

Реклама:

Головне сьогодні