Літня школа журналістики та Школа політтехнологів у Києві

Вільна школа журналістики. Курс медіа менеджменту

Вільна школа журналістики завершує набір на літній освітній курс "Медіа менеджмент та створення медіа проектів". З 25 червня по 8 липня пройде інтенсивний курс лекцій, семінарів і тренінгів. Заняття будуть проходити в Києві в будні з 19.00 до 22.00, та суботу з 10.00 до 18.00

Вступити на курс можливо до 25 червня включно. Заповніть реєстраційну форму на сайті програми.

Вступні випробування відсутні. Участь у програмі платна. За два тижні навчання, захист випускної роботи та стажування у викладачів курсу, слухач викласть 1800 гривень.

По завершенню програми, випускники проходять стажування у викладачів курсу. Найкращі випускники працевлаштовються.

Перший тиждень навчання пройдет спільно з Андрієм Бліновим (гол. ред. "Експерт Україна"), Валерієм Калнишем (гол. ред. "Коммерсант Україна"), Денисом Безлюдько (гол. ред. "Українські новини"), Сергієм Лямцем (гол. ред. "Економічна правда"), Олександром Бердинським (шеф ред. "Капітал") та іншими.

Докладний розклад та список викладачів розміщено на сайті www.journalism.org.ua

Програма створена у 2012 році. За час роботи проведено чотири системні програми. Викладачами курсів стали провідні українські журналісти та редактори. Засновник і куратор - Дмитро Раімов.

Школу не фінансують жодні політичні чи громадські об’єднання.

Літня школа політичних технологій "PolitPR - Master of Political Management"

Школа політичного консалтингу "PolitPR - Master of Political Management" з 18 по 21 липня 2013 року проводить літню освітню програму з політичних технологій і PR.

Інтенсивний освітній курс пройде в Києві. Участь платна. Вартість навчання за двадцять занять складає всього 1600 гривень.

Вступні випробування відсутні. Вступ за електронними заявками на сайті школи

Курс складатиметься з лекцій, майстер-класів та семінарів провідних українських та російських політичних консультантів. Після навчання, для бажаючих, пройде стажування у викладачів курсу.

Лекцію проведуть Олег Матвейчев, Станіслав Белковський, Володимир Грановський, Денис Богуш, Костянтин Бондаренко, Євген Копатько, Олег Медведев, Казбек Бектурсунов, Олег Покальчук та інші.

[L]

Школа заснована у 2010 році. За час роботи проведено сім освітніх програм, присвячених політичного PR. Почесні викладачі школи: депутати Європейського Парламенту Олександр Мирський (депутат від Латвії), Славі Бінев (депутат від Болгарії), Яцек Влосович (депутат від Польщі); політичні консультатнту Алексей Сітніков та Ігор Мінтусов.

Сайт програми: www.mpmschool.org.ua

Контакти кураторів: 044 362 28 36, 067 462 14 77, [email protected]

Реклама:

Головне сьогодні