Новий хіт YouTubе: хворий дідусь співає на лікарняному ліжку. Відео

— 17 червня 2013, 13:06

Саме такої думки дотримуються користувачі YouTube, що подивилися дане відео понад 300 тисяч разів, пишуть Вести.ru.

"Підійди ближче", - каже 86-річний Джеймс Пінегар своїй дружині Коллін. Після того, як та бере чоловіка за руку, пара починає співати пісню You Are My Sunshine.
Літні люди не можуть стримати сліз. Емоційне напруження композиції наростає з кожною секундою. Їхня донька Ліза Уітакер зафільмувала цей гімн любові на відео. За досить короткий час ролик зібрав понад 300 тисяч переглядів, його прокоментували більше 700 разів.

Дочка подружжя розповіла журналістам Huffington Post про події, які передували зйомкам. Пенсіонер Джеймс Пінегар опинився в лікарні після того, як спробував допомогти на льоду своєму сусідові встати на ноги. На жаль, літній американець не розрахував сил і впав сам.

Лікарі діагностували у чоловіка перелом стегна. Крім того в лікарні Пінегар примудрився отримати захворювання крові. Протягом трьох місяців його сім'я думала, що Джеймс скоро помре. Весь цей час його дружина ні на добу не залишала палату чоловіка.

У результаті все обійшлося, хоча для 86-річного пенсіонера такий стрес виявився вельми важким ударом.

За словами Ліз Уітакер, її батьки сильно зраділи, дізнавшись, який фурор викликала їхні пісні в інтернеті. Вони з радістю читають коментарі і дякують користувачам YouTube за підтримку.

Реклама:

Головне сьогодні