Керівників 7 санаторіїв МОЗ збираються звільнити

— 26 червня 2013, 09:38

Про такі результати виїзної колегії, яка відбулася 25 червня у Сімферополі, повідомила прес-служба відомства.

Згідно з інформацією колегія визнала незадовільним стан деяких санаторно-курортних закладів, котрі входять до сфери управління МОЗ України

"Колегія надала рекомендації щодо звільнення з посад керівників семи санаторіїв, але цей список може значно розширитися у зв'язку з тим, що у процесі перевірок санаторно-курортних закладів, котрі ще тривають, та виступів на самій колегії з'ясувалося чимало фактів, що чітко вказують про системну бездіяльність керівників", - заявив замміністра Олександр Толстанов.

"Також будуть переглянуті потужності та штатні розписи всіх санаторно-курортних закладів, що входять до сфери управління МОЗ України", - додав він.

За словами чиновника, відбудуться зміни і в структурі центрального апарату відомства - буде реорганізовано профільний відділ, що дозволить більш ефективно контролювати роботу цього напрямку.

Толстанов також повідомив, що "для підсилення матеріально-технічної бази санаторно-курортних закладів" МОЗ подало до Кабміну пропозиції щодо додаткового їх фінансування на суму 12 млн. грн.

Як відомо, 30 травня в санаторії в смт. Сімеїз "Юність" по вулиці Радянській стався нещасний випадок - обвалився балкон третього поверху спального корпусу, на якому знаходилося троє дітей.

В результаті події - дві дівчинки отримали травми різного ступеню тяжкості і були доправлені до лікарні. Ще одна дитина загинула.

Українська правда

Реклама:

Головне сьогодні