Ейфелева вежа закрилася у розпал туристичного сезону

— 26 червня 2013, 11:52

Ніхто з туристів у вівторок не зміг придбати квиток на відвідування цього всесвітньо відомого символу французької столиці. Рішення про страйк було прийнято незадовго до відкриття кас, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Робочі вимагають поліпшення умов праці, підвищення зарплат. Крім того, трудящі звертають увагу роботодавця на неприйнятний рівень безпеки на настільки популярному туристичному об'єкті.

У понеділок сторони провели переговори в пошуках компромісу. Дебати тривали 7 годин, проте рішення так і не знайшли. Після цього працівники Ейфелевої вежі провели надзвичайне зібрання, на якому вирішили почати страйку.

Ввечері очікується новий раунд переговорів.

Ейфелева вежа, розташована на набережній Сени, була відкрита в 1889 році з нагоди Всесвітньої виставки в Парижі. На сьогоднішній день вона є одним з найбільш відвідуваних платних туристичних об'єктів у світі - щорічно вхідні квитки, що дозволяють піднятися на один з трьох поверхів вежі, купують близько 7 мільйонів чоловік. Останній раз страйк серед її працівників проводився в грудні 2010 року. Тоді він тривав два дні.

Реклама:

Головне сьогодні