Wizz Air відкриває 4 нові рейси з Донецька

— 26 червня 2013, 16:22

З 1-го жовтня, компанія відкриє чотири рейси з Донецька, про що свідчить інформація на сайті авіаперевізника, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

З Донецька Wizz Air літатиме до Лондона (аеропорт Лутон), Мілана (аеропорт Бергамо), Мюнхен (аеропорт Меммінген) і Рим (аеропорт Ф'юмічіно). Ціни на квитки стартують від 399 грн. в одну сторону, включаючи податки та збір за бронювання.

Також збільшується частота рейсів з Донецька до Кутаїсі - до п'яти разів на тиждень замість двох.

Нагадаємо, раніше Wizz Air скоротила частоту київських рейсів до Грузії. З 5 липня скасовуються польоти по вівторках і суботах. Перевізник літав за цим маршрутом щодня. Також з семи до п'яти рейсів на тиждень скоротяться польоти з Києва до Мілана.

Wizz Air скоротила і частоти на нових рейсах. На початку липня компанія почне літати з Києва до Вільнюса і Софію. Але замість чотирьох рейсів на тиждень до Вільнюса виконуватимуться тільки два. У Софію Wizz Air літатиме два рази на тиждень замість запланованих трьох рейсів.

Також компанія з 5 липня припиняє обслуговування лінії Київ (Жуляни)-Сімферополь. Останній рейс до Сімферополя відбудеться 4 липня.

Візз Ейр Україна (бренд Wizz Air) виконує польоти по 22 напрямам з п'яти українських аеропортів. Компанія експлуатує три літаки A320.

Реклама:

Головне сьогодні