В Україні продовжаться грози. Київ затопило, на Житомирщині є жертва стихії. Відео

— 29 червня 2013, 15:53

Як повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій, цього дня очікуються грози, в окремих районах град і шквали 15-20 м/с, на Вінниччині та Житомирщині місцями сильні дощі.

У Київській області також очікуються грози, в окремих районах Київщини шквали 15-20 м/с.

Разом з тим, у ніч на суботу внаслідок дощу та поривів вітру, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 252 населених пунктів у шести областях, а саме: Київська – 114 населених пунктах (з них 63 частково), Житомирська – 41, Чернігівська – 32, Вінницька – 29, Черкаська – 24 та Кіровоградська – 12.

На Житомирщині ввечері 28 червня внаслідок сильного дощу та шквалистих поривів вітру у 2 населених пунктах Андрушівського району (смт Червоне та с. Волосів) сталося часткове пошкодження покрівель приватних житлових будинків та дитячого дошкільного закладу, повалено дерева. 1 особа загинула. Пошкоджено 4 електричні опори та лінії електропередач.

Водночас, як повідомляє ТСН, потужні грози, що не вщухали у Києві протягом ночі на суботу, спричинили масові підтоплення та ускладнили рух містом.

Масштабні "озера" утворились у різних районах міста, зокрема – в районі станції метро Чернігівська, на вулиці Еспланадній в центрі міста, а також на центральному автовокзалі на Московській площі.

Реклама:

Головне сьогодні