1-річна дитина придбала ретро-автомобіль на eBay

— 11 липня 2013, 14:44

Але у самої Сорелли була інша думка. Якимось чином їй до рук потрапив смартфон батька, пишуть Вести.ru.

Дитина, яка хотіла просто пограти, випадково відкрила мобільний додаток інтернет-аукціону eBay, встановлений на телефон. Хаотичне натискання кнопок призвело до того, що Сорелла уклала угоду з купівлі Austin Healy Sprite 1962-го року випуску.

Особливих витрат в батьківському бюджеті ця покупка не зробила. Автомобіль перебував у жахливому стані, і поповнення гаража коштувало родині Стаут всього в 225 доларів.

Більше того, все могло бути набагато гірше: незадовго до цього батько сімейства Пол Стаут переглядав оголошення про продаж автомобіля Porsche за 38 тисяч доларів - і якби дівчинка пару раз натиснула на інші кнопки, то могла б придбати німецький спорткар.

Пол Стаут заявив, що має певний досвід роботи з залізом і планує відновити випадкову покупку до пристойного стану. Більше того, доля стародавнього Austin Healey вже визначена: він повинен буде стати подарунком Сореллі на 16-річчя. "Врешті-решт, вона ж його купила", - заявив батько.

ВІДЕО ДНЯ

Austin Healey Sprite, невеликий спортивний родстер, випускався у Великобританії в шістдесятих роках минулого століття і оснащувався двигунами потужністю від 43 до 56 кінських сил.

Реклама:

Головне сьогодні