Відкривається освітня програма PolitPR - Master of Political Management

В четвер 18 липня у Києві відкривається літня освітня програма PolitPR - Master of Political Management.

Відомі політтехнологи та PR спеціалісти протягом чотирьох днів з ранку до вечора проводитимуть лекції та майстер-класи для всіх бажаючих.

Участь у програмі підтвердили політичні консультанти з України та Росії, директори найбільших PR - агенств в Україні, відомі політичні журналісти. Вадим Карасьов, Костянтин Бондаренко, Денис Богуш, Володимир Грановскький, Олег Покальчук, Артем Біденко та інші проведуть заняття. Докладна програма школи

Для участні необхідно зареєструватись. Участь у програмі платна.

[L]

За двадцять занять, захист випускного проекту, стажування з можливістю працевлаштування у кращих PR - агенціях країни слухач викласть 1700 гривень.

Щорічна літня освітня програма проходить вдруге. Школа PolitPR заснована у 2010 році журналістом, політологом Дмитром Раімовим. Наразі школа проходить один раз на рік в літку. ЇЇ випускники працювали на виборах у 2010 та у 2012 році. Випускники школи працюють помічниками депутатів, прес-секретарями. Навчання у школі пройшли також ряд відомих парламентаріїв, депутати місцевих рад та голови місцевих адміністрацій.

Facebook сторінка Дмитра Раімова та facebook сторінка школи PolitPR-Master of Political Management

Євген Копатько, соціолог і викладач школи PolitPR-Master of Political Management

Сергій Гайдай, політичний консультант і викладач школи Master of Political Management-PolitPR

Реклама:

Головне сьогодні