Пластичні хірурги "переписують долю" за допомогою операцій на долонях

— 16 липня 2013, 12:14

Процедура виконується електричним скальпелем.

Про це пише The Daily Mail із посиланням на The Daily Beast.

В одній із японських клінік за період з січня 2011-го по травень 2013-го провели 37 таких операцій. Зробити її коштує близько 1000 доларів. Триває процедура 10-15 хвилин. За цей час хірург змінює 5-10 ліній на долоні замовника.

"Якщо ви спробуєте створити лінію на долоні за допомогою лазера, вона загоїться, і чіткого сліду не буде. Потрібно використовувати електричний скальпель та спеціально робити нерівний розріз, бо лінії на долоні ніколи не бувають зовсім рівними", - пояснює доктор Матсуока, який особисто провів 20 таких операцій.

"Якщо ви не спалите шкіру і просто використаєте прямий скальпель, лінії не утворяться. Це не складна операція, але вона має бути виконана правильно", - додає він.

Деякі пацієнти приходять до хірурга з заздалегідь накресленими маркером новими лініями.

Більшість пацієнтів – чоловіки та жінки за 30. Причому чоловіки частіше бажають виправити лінію, відповідальну за успіх чи гроші, а жінки прагнуть змін у особистому житті. Деякі клієнтки взагалі не мають лінії шлюбу та вважають, що саме тому досі не знайшли кохання.

Як пригадує Матсуока, одна з жінок, якій він викарбував лінію шлюбу, незабаром справді вийшла заміж. Двоє пацієнтів виграли в лотерею після того, як він подовжив їм лінію удачі. Утім, на думку лікаря, тут швидше йдеться про ефект плацебо, аніж про дивовижний ефект від операції.

До того ж, каже хірург, сліди від електричного скальпеля – не назавжди. Навіть те, що людина робить руками, може їх змінити.

"Я прочитав про ці операції і дуже здивувався. Навіть за допомогою операції ліній змінити не можна", - дав коментар виданню лондонський хіромант Сабодх Гапта.

"Якщо ви хочете змінити свою долю, вживайте реальних дій. Якщо хочете кращого здоров‘я, робіть вправи. Я бачив, як після шести місяців йоги в людей змінювалися лінії здоров‘я", - додав він.

Реклама:

Головне сьогодні