У будинку сімейного типу сталось подвійне вбивство і самогубство

— 24 липня 2013, 11:37

Трапилось це після вбивства чоловіком доньки та дружини у дитбудинку сімейного типу.

Після цього чоловік наклав на себе руки, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

Прокуратура контролює хід досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вбивства чоловіком своєї дружини та її неповнолітньої доньки (частина 2 статті 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство за обтяжувальних обставин) у селі Цибульківка Царичанського району.

Для дослідження обставин злочину призначили низку судових експертиз.

Крім того, за дорученням прокуратури області почали перевірку дотримання вимог чинного законодавства в діяльності служби у справах дітей Царичанської райдержадміністрації і районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при створенні будинку сімейного типу на базі згаданої родини, ефективності його соціального супроводу.

ВІДЕО ДНЯ

"Факти, наведені мешканцями села щодо ймовірного насильства у родині, будуть досліджені під час перевірки та досудового розслідування", – мовиться в повідомленні прокуратури.

За даними обласного управління міліції, подвійне вбивство і самогубство у селі Цибульківка на Дніпропетровщині сталося 20 липня в обідній час, коли 14-річна дівчинка накривала на стіл. У цей час зайшов чоловік – її 43-річний вітчим. Вони почали сваритись, але причина сварки поки не відома.

Інші діти на момент сварки та подальших подій також були в будинку. Вони не потерпіли.

Зараз діти перебувають в дитячому санаторії, де з ними працює психолог.

У дитячому будинку сімейного типу виховувалося 7 дітей.

Реклама:

Головне сьогодні