Машиніст іспанського потягу визнав свою провину і хоче померти

— 25 липня 2013, 13:28

Як повідомляє ЛігаБізнесІнформ із посиланням на El Pais, машиніст вийшов на зв'язок по рації, яка в кабіні функціонує дотепер.

Він розповів, що уламки затиснули його в кабіні, зламавши кілька ребер. У розмові з рятувальниками він зізнався, що винен в аварії. "Ми люди, ми всі люди. Це через мене трапилася аварія. Я перевищив швидкість. Я тут ще живий, але сподіваюся, що помру, бо смерть пасажирів саме на моїй совісті", - сказав він.

[L]За словами машиніста, він зайшов на поворот на швидкості 190 км/год, при тому, що дозволена швидкість на даній ділянці - 80 км/год. При цьому машиніст не пояснив причини перевищення швидкості. Експерти не виключають, що перевищення швидкості могло статися через технічні проблеми.

Нагадаємо, пасажирський потяг, що прямував з Мадрида до Ферроль, зійшов з рейок неподалік від міста Сантьяго-де-Компостелла. У потязі знаходилися 218 пасажирів, а також персонал. За попередніми даними, загинули 77 людей і ще 140 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Пошукові роботи на місці аварії тривають.

Реклама:

Головне сьогодні