Українці їдуть у відпустку, аби відключитися від роботи

— 26 липня 2013, 15:13

Згідно з даними дослідження, проведеного міжнародним кадровим порталом "ХедХантер Україна" (hh.ua), саме цього шукають від літнього відпочинку 72% працюючих українців, які цитує Інтерфакс.

42% опитаних зазначили, що йдуть у відпустку за новими враженнями, 31% використовують його як шанс присвятити свій час родині і дітям, 15% зустрічаються з друзями і родичами, 10% витрачають його на свої хобі, також 10% використовують відпустку для того, щоб зробити те, що не встигли під час роботи.

Для 71% опитаних вдала відпустка - це, перш за все, подорожі і нові враження, для 57% - це можливість виїхати на море, позасмагати і спокійно відпочити, для 24% - це можливість відіспатися, 16% бачать у ньому можливість зустрітися з друзями, 12% - головне просто не працювати, 6% використовують його для поїздки на дачу, за місто і займаються під час відпочинку домашнім господарством.

Відповідаючи на питання про те, діляться українці на роботі враженнями від свого відпочинку, 24% сказали, що детально розповідають про відпустку своїм колегам, показують фотографії, привозять сувеніри, 32% розповідають про загальні враження, 35% діляться з колегами, якщо їх запитують про відпочинок.

Реклама:

Головне сьогодні