Через генетичну хворобу, 17-річна дівчина перетворюється на статую. Фото

— 29 липня 2013, 14:29

Утім, за її стильним зовнішнім виглядом, криється жахлива генетична хвороба, яка повільно паралізує її, пише The Daily Mail.

Бідна дівчина з Лондона страждає на фібродисплазію осифікуючу прогресуючу, яка перетворює м'язи та сухожилля дівчини на кістки.

На сьогоднішній день, її руки уже стали майже нерухомими та застигли в одному положенні на животі. Вона не може без сторонньої допомоги почистити зуби, вимити волосся, або вдягнутися.

Найменший поштовх або удар на її тілі, призводить до запалення під шкірою та незворотнього затвердіння. Крім того, вїй заборонені будь-які ін'єкції, бо, це в свою чергу, призводить до небажаного росту нових кісток.

Жахливим є те, що її стан робить її життя травмонебезпечним. Їй важко тримати рівновагу, а зціплені руки впливають на її баланс.

Між тим, незважаючи на страх перед падінням, дівчина любить проводити час зі своїми друзями та ходити по магазинах.

Друзі Шенні допомогають розчісувати волосся та одягати верхній одяг. Сама вона використовує гребінець із подовженою ручкою, щоб більш-менш користуватися ним.

Наразі родина дівчинки збирає кошти на дослідження даної хвороби, а її сестра вирушає до Танзанії у пішохідний похід. Мета - зібрати кошти на допомогу сестрі.

Реклама:

Головне сьогодні