Річка зруйнувала найдовший міст у Таїланді. Фото

— 30 липня 2013, 11:07

Міст Мон, розташований в околицях міста Сангклабурі, був однією з головних туристичних визначних пам'яток провінції Канчанабурі, пише ИТАР-ТАСС.

За даними місцевої влади, через рясні тропічні дощі, значно посилилася течія в річці, через яку був перекинутий міст. Разом з потоком води на дерев'яну конструкцію натиснула велика кількість водоростей, ваги яких вона не витримала.

Перші ознаки руйнування з'явилися ще в неділю, 28 липня, а до ранку 30 липня в центрі моста вже утворився пролом, довжиною близько 70 метрів.

В результаті інциденту ніхто не постраждав - міст вже кілька років закритий для руху транспорту. Прогулянки по ньому здійснювали лише туристи, яких не виявилося поблизу під час обвалення.

Влада провінції наразі займається вивченням пошкоджень з метою зрозуміти, чи можливо відновити популярну туристичну визначну пам'ятку.

Міст був побудований для зручного транспортування людей з племені Мон, що живуть в околицях Сангклабурі. Пізніше мешканці стали називати його на їх честь. Точна дата зведення пам'ятки невідома

Реклама:

Головне сьогодні