Український аналог Google Reader перестає бути публічним

— 30 липня 2013, 13:14

Закритий сервіс швидше оновлятиме стрічки, включатиме більше публікацій для кожної стрічки, матиме повноцінний пошук за текстом публікацій, пише Watcher.com.ua.

Екаунти активних користувачів, які зареєструвалися до 13 березня 2013 року, а також екаунти людей, із якими учасники команди персонально знайомі – автоматично мігрують до закритого сервісу.

Крім того, автоматично мігрують також екаунти користувачів, які підтримали розвиток проекту грошима. Пізніше цього тижня кожен зареєстрований користувач зможе побачити у себе в екаунті сповіщення про те, мігрує його екаунт до закритого сервісу чи ні.

У користувачів є два тижні на експорт OPML файлу зі своїми даними, це можна зробити на сторінці з налаштуваннями.

З моменту запуску сервісу приблизно рік тому до березня цього року (коли стало відомо, що Google закриває Google Reader), – йдеться у блозі сервісу, – команда працювала у "нормальному" режимі. А з березня усе перетворилося на жахіття – але вони продовжували працювати над проектом. Проект заповнив собою увесь час учасників команди попри основну роботу – вони залишилися без вільного часу, вихідних чи відпусток, віддалилися від своїх близьких і рідних. А останнього тижня усе взагалі перетворилося на пекло. 10 днів без сну – це вже було занадто і "настав час озирнутися назад".

Нагадаємо, що 13 березня стало відомо про закриття Google Reader. The Old Reader став однією з альтернатив на його заміну.

Реклама:

Головне сьогодні