Каси Укрзалізниці втратили актуальність?

В Україні з'явився сайт Railway.ua з принципово новою ціновою політикою: електронні залізничні квитки тепер можна купувати онлайн за цінами кас Укрзалізниці.

Сьогодні більшості користувачів зрозумілі переваги вибору та придбання квитків онлайн в порівнянні з традиційною купівлею в залізничних касах. За даними статистики Державної адміністрації залізничного транспорту, за перше півріччя 2013 продажі квитків онлайн зросли в 3,6 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2012 року. 7,9% пасажирів українських залізниць купують квитки через Інтернет.

Сайт Railway.ua став першим в Україні, який оголосив цінову політику "ні копійки зверху". Цим він вигідно відрізняється від добре відомих користувачам українських сайтів, присутніх на ринку електронних білетів.

Вартість залізничних квитків не перевищує ціну в касах Укрзалізниці, а процедура вибору і покупки інтуїтивно зрозуміла кожному покупцеві. Всього три кроки — і електронний білет куплений, без націнок і часових витрат! Стояти в черзі в залізничну касу, щоб заощадити, більше немає сенсу.

За словами представника сервісу, в найближчих планах розвитку Railway.ua — початок продажу автобусних квитків і підключення сервісу Російської залізниці.

Реклама:

Головне сьогодні