Вільний час та хороша фізична форма - пріортет для німців

— 5 серпня 2013, 10:05

Про це свідчать дані нового дослідження, проведеного брендинговою агенцією Different.

Серед пріоритетів опитані назвали вільний час, хорошу фізичну форму й володіння якомога більшою кількістю іноземних мов, повідомляє dw.de.

Дані опитування, в якому брали участь близько двох тисяч респондентів, показали, що в десятці статусних пріоритетів тільки одну позицію можна купити за гроші. 90% опитаних різного віку найціннішим вважають вільний час. Далі в переліку - "безстроковий трудовий договір" (85%) та "хороша фізична форма" (84%).

Матеріальні цінності опинилася на четвертому місці: це "володіння власним будинком чи квартирою" (80%). Водночас для 75% опитаних важливе "вміння справді добре готувати їжу", а для 73% - "мати дітей". Автомобіль як невід'ємний атрибут високого статусу людини назвали тільки 48% німців.

Тільки 16% опитаних хочуть мати багато контактів у соціальних мережах. Натомість для 60% важливіше велике коло друзів у реальному житті. Володіння смартфоном перестало бути цінністю для німців. Більше половини респондентів готові свідомо обмежити використання мобільного зв'язку та інтернету, щоб позбутися непотрібних контактів. 45% вважають корисним скоротити використання сучасних засобів комунікації заради власного комфорту.

ВІДЕО ДНЯ

Дослідження також засвідчило, що німецька молодь тяжіє до традиційних цінностей. 77% опитаних дівчат і хлопців вважають, що одруження підвищить їхній соціальний статус.

Реклама:

Головне сьогодні