Столичні матусі переїжджають під Київ

Для багатьох молодих родин сімейне життя починається з вибору квартири, тому саме вони є найчисленнішою, активною і найбільш вибагливою групою покупців житла на первинному ринку.

Молоді сім'ї тримають руку на пульсі ринку нерухомості, постійно вивчають попит і пропозиції, задають моду на житло, і саме на них орієнтуються багато забудовників у передмісті Києва.

"Незважаючи на те, що ринок нерухомості переповнений різноманітними пропозиціями, вибір ідеального житлового комплексу стає складним та іноді непосильним завданням, адже завжди знаходиться якийсь мінус: відсутність паркування, дитячі майданчики поруч із завантаженою трасою, віддаленість від супермаркетів і т.п., і часто-густо один такий недолік може стати вирішальним, щоб відмовитися від певної квартири" - додає Олександр Тігов, генеральний директор житлового комплексу "Петровський квартал".

Саме тому, найкращим рішенням для молодих сімей стануть житлові комплекси закритого типу.

Олександр Тігов, генеральний директор житлового комплексу "Петровський квартал"

Закритий ЖК - це місце, де всі один одного знають, люди більш-менш рівного соціального статусу, зі схожими поглядами на життя, цінностями та пріоритетами. Це свій унікальний мікросвіт, маленький і комфортний містечко, який дбайливо і уважно охороняється вдень і вночі.

"З урахуванням всіх складових легкого та комфортного життя, саме для молодих сімей розроблялася інфраструктура ЖК "Петровський квартал", що знаходиться всього в декількох хвилинах їзди від Києва, - пояснює Олександр. - Завдяки наявності всіх необхідних складових для сімейного життя, комплекс швидко став популярним серед молодих пар".

Цікаво і те, що забудовник не пішов звичним шляхом – на одному гектарі "понатикати" багатоповерхівок. Більшість будинків у ЖК "Петровський квартал" не вище чотирьох поверхів, що дає можливість бачити небо з будь-якого вікна будинку, а не сусідські вікна чи глуху сусідню стіну.

"Наша компанія вже багато років працює на ринку нерухомості, тому наш досвід у плануванні якісного житла дає змогу реалізувати саме ті цінності, які нажаль відсутні навіть у багатьох столичних новобудовах", - коментує Олександр Тігов.

Серед молодих сімей, найбільшим попитом користуються квартири з подвір’ям. "Власний шматочок землі, де можна влітку поставити басейн та пару лежаків приваблює дуже багатьох, - прокоментували нам у відділі продажу ЖК "Петровський квартал". - Тому відкладати придбання такого варіанту неправильно, адже кількість квартир з подвір’ям обмежена, а попит на них колосальний".

"Власний шматочок землі, де можна влітку поставити басейн та пару лежаків приваблює дуже багатьох"
Реклама:

Головне сьогодні