Заможніші люди мають більше сексу - вчені

— 15 серпня 2013, 13:39

До таких висновків дійшов науковий співробітник Нік Дридакис з Інституту вивчення праці, який протягом року проводив дослідження.

Зокрема, він опитав 7 500 жителів Греції, пише ТСН із посиланням на The Huffington Post. На думку вченого, сексуальна активність і товщина гаманця взаємопов'язані.

Зокрема, люди, які займаються сексом чотири рази на тиждень і частіше, отримують більш високу заробітну плату, ніж їхні менш сексуально активні колеги. У той же час дослідник попереджає, що не варто все кидати і терміново бігти в ліжко, оскільки це не гарантує автоматичного підвищення по службі.

"Цьому є цілком логічне пояснення. Люди, які частіше займаються сексом, як правило, щасливіші. Вони мають більш високу самооцінку, володіють кращою здатністю логічно мислити і менш схильні до депресії. Інші дослідження показали, що працівники, у яких є проблеми в інтимному житті і не все добре зі здоров'ям, отримують менше грошей, оскільки продуктивність їхньої праці обмежена, у них немає настрою працювати і підкорювати нові вершини. Отже, більша кількість сексу робить людей здоровішими і щасливішими. А щасливі та здорові люди, як правило, заробляють більше грошей", - говорить Нік Дридакис.

За його словами, є ще один фактор, який може пояснити залежність між статевим актом і більш високою зарплатою.

"Тут є також зворотній зв'язок - заможна людина виглядає більш привабливим об'єктом для знайомства. Відповідно, у неї є більше шансів на секс", - говорить Дридакис.

Однак, він додав, що теорію поки не можна підтвердити на практиці, оскільки офіційних наукових праць на цю тему немає. Крім того, експерт повідомив, що найчастіше отримують більш високу фінансову віддачу від сексуальної активності працівники у віці від 26 до 50.

Реклама:

Головне сьогодні