Новий хірургічний тренд: посмішка джокера. Фото

— 23 серпня 2013, 15:34

Це робиться для того, аби обличчя виглядало весь час усміхненим, повідомляє The Daily Mail.

І хоча фотографії, які з'явилися на одному із сайтів, ще не пройшли остаточної перевірки, видання Huffington Post зазначає, що у Південній Кореї справді існує клініка, яка пропонує цю процедуру.

Клініка піднімає куточки губ, маніпулюючи лицьовими м'язами, які підтримують рот.

У відео, розробленому клінікою, йдеться, що у деяких людей куточки губ провисають, бо м'язи не мають сили підтримувати щелепу. Після того, як процедура закінчиться, обличчя виглядатиме весь час усміхненим, навіть коли людина не посміхається.

Утім, Business Insider наводить слова хірурга клініки Квона Тека у 2012-ому році, який повідомив, що процедура не може бути широко використана у зв'язку з її неефективністю та високим ризиком побічних ефектів, таких як шрами.

Між тим, він також зазначає, що все більша кількість людей готова ризикувати, аби отримати усміхнене обличчя. "Опущені кути губ надають обличчю похмурості та меланхолії. Натомість підняті куточки губ, створюють яскравий і усміхнений вигляд, а також надають обличчю впевненості", - каже лікар.

У своїх прагненнях бути більше схожими на західних жінок, мешканки Південної Кореї вдаються до небезпечних та болючих операцій.

Так, наприклад, попит на складну косторізну операцію, яка складається із "переробки" верхньої та нижньої щелеп, різко зріс протягом останнього часу. Операція робиться, щоб надати нижній частині обличчя м'якшого силуету.

Як відомо, Південна Корея має найвищий показник шанувальників пластичної хірургії в світі, тож не дивно, що ця процедура "народилася" саме у цій країні.

Реклама:

Головне сьогодні