Невдале освідчення: наречений отримує гітарою по голові. Відео

— 27 серпня 2013, 10:25

Нещасний індус вирішив освідчитися коханій в одному із шопінг-молів у Дубаї, пише The Daily Mail.

Там, де грають музики, він бере мікрофон і починає розповідати всім випадковим глядачам, наскільки сильно він закоханий у неї. "В мене є дуже спеціальне повідомлення для дуже особливої дівчини. Саме тут ми зустрілися три місяці тому", - розповідає він.

"Ти мій шарм, ти мій солодкий пиріг, ти моє абсолютне все, і я хочу, щоб всі знали, що ти робиш мене дійсно щасливим", - каже закоханий.

Натомість натовп поступово збільшується, і в той час, як промову хлопця перериває іграшковий потяг, що проїжджає повз нього, дівчина зніяковіло бурмоче: "О Боже, всі на це дивляться".

Далі він продовжує і починає читати їй вірш: "Коли ти посміхаєшся, весь світ зупиняється на мить і спостерігає. Моє серце перестає битися і нічого більше не існує окрім тебе".

Між тим, дівчина більше не витримує і, коли він починає опускатися на одне коліно, вона пробує підняти його. Але, побачивши, що хлопець все одно налаштований продовжувати, вона вихоплює гітару із рук одного із музик, вдаряє його по голові і йде геть.

При тому, що освідчення виглядає доволі натурально, існує припущення, що ролик може бути рекламним. Враховуючи те, що на міні-потязі, який потрапляє у кадр, написано "не так солодко".

Реклама:

Головне сьогодні