Найбагатші знаменитості за версією Forbes

Американська поп-діва Мадонна посіла перше місце в рейтингу найбагатших знаменитостей за версією "Forbes".

За останній рік співачка заробила 125 мільйонів доларів.

Найбільший прибуток Мадонні принесло турне на підтримку її останнього альбому "MDNA". Причому, сама платівка вважається не самою успішною в кар'єрі артистки - було розпродано менше мільйона її копій.

Мадонна очолила рейтинг найзаможніших зірок

Крім того, Мадонна заробила чимало грошей на продажі своєї лінії одягу, парфумів, а також за рахунок акцій різних компаній.

[L]Варто також зазначити, що нинішній показник - найвищий для Мадонни за весь час складання зоряних топів від Forbes.

Друге місце в рейтингу посів режисер Стівен Спілберг з 100 мільйонами доларів.

Тут і далі фото АР

За даними Forbes, найбільше грошей режисерові приносять авторські виплати за показ його старих фільмів по телебаченню різних країн.

Третє місце, з 95 мільйонами доларів, поділили телеведучий Саймон Коуелл. Саймон - засновник форматів "Х-фактор" та "Got Talent" (український відповідник - "Україна має таланти"). Обидва шоу виходять у багатьох країнах, мають власні версії та приносять своєму творцю мільйони.

На третій сходинці розташувалася також автор еротичного роману "П'ятдесят відтінків сірого" Е. Л. Джеймс та теле і радіоведучий Говард Стерн.

Е. Л. Джеймс, яка нещодавно очолила список найзаможніших письменииків світу
Говард Стерн

Далі в рейтингу йдуть письменник Джеймс Паттерсон (91 мільйон доларів). Паттерсону вже замало панування на ринку "таємничих убивств", із франшизами Maximum Ride та Witch & Wizard тепер він підкорює підліткову аудиторію.

Журналіст Гленн Бек (90 мільйонів) і режисер Майкл Бей (82 мільйони) також опинилися на третій сходинці.

Гленн Бек

Журналіст щоразу доводить, що гроші можна заробити і в інтернеті. Його сайт The Blaze і мільйонні статки - прямий доказ цьому.

Режисер і продюсер Майкл Бей

До слова, минулого року найбагатшою за рік була названа телеведуча Опра Вінфрі. Тоді теле-діва заробила 165 мільйонів доларів.

Та цього року Вінфрі вдалося покласти до кишені значно менше - 77 мільйонів доларів.

До цьогорічного списку потрапили також співачка Леді Гага, Тайгер Вудс, актор Роберт Дауні молодший, Роже Федерер та інші.

Реклама:

Головне сьогодні