Осінній курс репортерської майстерності, медіа менеджменту та комп’ютерної інфографіки

Вільна школа журналістики у співпраці з провідними ЗМІ України відкриває набір на осінній курс лекцій та майстер-класів з репортерскьої майстерності, медіа менеджменту та створенню сучасної комп’ютерної інфографіки.

Навчання розпочнеться 19 вересеня і пройде протягом чотирьох інтенсивних днів: з 19 по 22 вересня 2013 року. Курс складається з тридцяти занять. Це вже п’ятий набір.

З лекціями запрошені Віталій Портніков (ТВi), Ольга Вальчишин (National Geographic), Сергій Рахманін (Дзеркало тижня), Валерій Калниш (Коммерсанть-Україна), Олексій Тарасов (Esquire), Андрій Блінов (Експерт-Україна), Ірина Рубіс (видавництво "Економіка"), Костнянтин Стогній (студія "Надзвичайні новини") та інші.

Окремі модулі лекцій будуть присвячені медіа менеджменту (створення медіа startup проектів) та роботі по створенню інфографіки.

Програма складається з тридцяти лекцій та майстер-класів від тридцяти експертів-практиків.

Віталій Портніков, викладач Вільної школи журналістики. Проведе лекцію восени

Навчання пройде у Києві на Костянтинівській 21 (станція м. Контрактова площа) та у редакціях "Коммерсанть-Україна", газети "Вісті", видавництві "Економіка", студії "ICTV".

Стажування та працевлаштування

Після навчання випускники проходять стажування у викладачів курсу. Протягом місяця випускник працює в редакції з журналістами та редакторами. Успішно завершивши навчання та стажування багато випускників Вільної школи працевлаштувались у видавництві "Економіка", інформаційних агенціях "РБК" та "Українські новини", газетах "Капітал" та "Коммерсанть", студії телеканалу "ICTV".

[L]

Освітній тур європейськими редакціями

У партнерстві з Інститутом української політики, Вільна школа журналістики направить п’ятнадцять кращих випускників школи у двотижневий тур по редакціям провідних європейських видань у Варшаві, Берліні, Антверпені, Брюсселі, Кельні, Лейпцігу, Кракові. Випускники відвідають Сейм Республіки Польща, Бундестаг Федеративної Республіки Німеччина, Європейський парламент та Єврокомісію.

Для вступу заповніть реєстраційну форму. Навчання платне – 1600 гривень за курс з тридцяти занять.

Вступ продовжується до 17 вересня. Кількість місць обмежена

Докладно: www.journalism.org.ua

P.S. Ця інформація розміщена на правах реклами. "Українська правда" не має до цієї організації жодного стосунку.

Реклама:

Головне сьогодні