У вересні в Криму пройде понад 30 фестивалів - міністр курортів і туризму АРК

— 28 серпня 2013, 18:08

"На півострові щорічно відбуваються понад 100 різних фестивалів. Міністерству вдалося зосередити понад 70 заходів на травень-червень і вересень-жовтень цього року. Лише у вересні в Криму відбудуться понад 30 фестивалів", - цитує його Інтерфакс.

Він розповів, що з 9 по 11 вересня в Коктебелі відбудеться Міжнародний фестиваль вуличних театрів і назвав найочікуваніші кримські фестивалі цієї осені в Криму, серед яких: Live in Blue Bay (4-8 вересня), VI Міжнародний фестиваль театрального мистецтва "Театр. Чехов. Ялта" (11-17 вересня), XI Міжнародний музичний фестиваль "Джаз Коктебель" (12 - 15 вересня), Міжнародний винний фестиваль WineFeoFest (13-15 вересня), фестиваль "Дні Голіцина" (19-21 вересня), XVII Міжнародний фестиваль повітроплавання "Повітряне братерство-2013" (28 вересня - 2 жовтня), кілька екстремальних змагань з серії "Прохват" та інші.

Лієв зазначив, що ралі Rally Fest President Cup відбудеться в Ялті з 13 до 15 вересня. "Організатори обіцяють новий формат змагань. Так, цього року захід супроводжуватиметься масштабною концертною програмою. На набережній Ялти виступлять відомі естрадні виконавці, серед яких - Тіна Кароль, Григорій Лепс, Борис Моїсеєв, група "А-Студіо" та інші. Також гостей міста очікує шоу-аукціон дорогих автомобілів", - сказав він.

Міністр курортів і туризму Криму сподівається, що увагу міжнародної громадськості до Криму приверне святкування 400-річчя Будинку Романових.

Реклама:

Головне сьогодні