В Іспанії відкрилася перукарня для онкохворих

— 29 серпня 2013, 10:46

Вона спеціалізуватиметься на обслуговуванні клієнтів, які є пацієнтами онкологічних диспансерів і клінік, пише Euromag.ru.

Поки що це перший і єдиний заклад в Іспанії , що надає послуги професійних стилістів для особливої ​​категорії громадян, яким цей сервіс найбільше необхідний.

Знаменитий майстер Анхела Наварро, вирішила організувати у Мадриді центр естетики для людей, які проходять складні курси лікування (радіотерапія, хіміотерапія), що відбивається на стані їхнього волосся і шкіри.

Перукар вже мала досвід обслуговування онкологічного хворого і знає особливості роботи з такими клієнтами - багато з них, втративши прекрасне колись волосся, страждають від цього не менше, ніж від самого факту усвідомлення захворювання, втрачають впевненість у собі і, як наслідок - у своїх силах.

Проект здійснюється на особистому ентузіазмі Анхели Наварро і з підтримкою, що надається різними суспільними групами. Крім перукарського центру, ініціативний стиліст створила також спеціалізовану гаму косметичних засобів по догляду за різними типами шкіри клієнтів цього центру.

Реклама:

Головне сьогодні