У жовтні Україну відвідають найкращі виші світу

— 10 вересня 2013, 10:00

12–13 жовтня у НСК "Олімпійський" з’їдуться представники понад 150 навчальних закладів із 30 країн світу для зустрічі і спілкування з українськими випускниками, студентами і батьками. У ці дні в Україні пройде найбільша виставка, присвячена вищій освіті за кордоном, організатором якої є провідна освітня агенція Східної Європи DEC education.

"Цього року ми запросили представників понад 150 вишів і навчальних центрів із 30 країн світу. Це найбільший на сьогодні захід, присвячений вищій освіті за кордоном. Виставка є майданчиком, де будь-яку інформацію про той чи інший навчальний заклад можна дізнатися безпосередньо від його представника. Поряд із основними курсами бакалаврату, магістратури, МВА і докторантури будуть презентовані підготовчі програми, курси іноземних мов, програми підготовки до міжнародних мовних іспитів, стипендії тощо", — розповідає директор агенції DEC education Наталя Тарченко.

У виставці візьмуть участь не просто рейтингові вузи, а такі, де навчалися світові знаменитості, нобелівські лауреати і перші особи держав — University College London, University of St. Andrews, Queen Mary University of London, University of Exeter, Università Cattolica del Sacro Cuore, University of Tartu тощо. Склад учасників заходу дуже якісний, а їхній рівень — найвищий серед інших освітніх виставок.

Окрім цього, у відвідувачів буде нагода отримати цікаву і корисну інформацію від провідних фахівців та HR-експертів на теми побудови кар’єри, секретів успішної співбесіди, вибору перспективної професії, профорієнтації тощо.

Вхід на захід безкоштовний, після реєстрації на сайті агенції DEC education.

Реклама:

Головне сьогодні