Матір двох дітей, яка працювала по 12 годин та без вихідних, покарала міліція

— 11 вересня 2013, 10:58

Як повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Добропільського міськвідділу міліції, правоохоронцям надійшов виклик від місцевого мешканця, який повідомив про те, що на п'ятому поверсі по підвіконню відкритого вікна ходить малолітня дитина і може впасти.

Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники кримінальної міліції у справах дітей, однак дитину у небезпечній ситуації вони не побачили. Заявник пояснив міліціонерам, що він не перший раз спостерігає, як маленька дитина ходить по краю вікна на п'ятому поверсі, і на підтвердження своїх слів надав правоохоронцям фото.

Проведеною перевіркою було встановлено, що за вказаною адресою проживає 26-річна мати двох дітей віком 3 і 7 років. Щоб прогодувати сім'ю, жінка влаштувалася працювати на міську автомийку, де працює по 12 годин на день, без вихідних.

Діти в цей час знаходяться вдома без нагляду дорослих. Як пояснила жінка правоохоронцям, "молодшого сина не беруть в садок, бо у дитини немає щеплень, а старший школяр за ним доглядає" , і чим займаються діти в її відсутність, мати не знає.

Співробітниками кримінальної міліції у справах дітей щодо безвідповідальної матері складено адміністративний протокол за ст. 184 (неналежне виконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей), а також проведена профілактична бесіда про неприпустимість залишати маленьких дітей без нагляду дорослих, адже це може призвести до тяжких наслідків.

Реклама:

Головне сьогодні