У вересні Україну відвідають швейцарські школи готельного управління

— 18 вересня 2013, 10:00

Міжнародна гостинність і туризм — це галузі економіки, що динамічно розвиваються, приносять величезні доходи і потребують нових кваліфікованих кадрів. 27, 28 і 29 вересня жителі Дніпропетровська, Одеси і Києва зможуть дізнатися про отримання фахової освіти в цих галузях із перших вуст.

Наприкінці вересня в рамках презентаційного туру Україну відвідають регіональний представник Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) Горан Йорданов та експерти освітньої агенції DEC education. Жителям і гостям Дніпропетровська, Одеси і Києва буде надана можливість відвідати безкоштовні-семінари-презентації, присвячені вищій освіті в різних сферах міжнародної гостинності: готельно-ресторанному бізнесі, туристичному управлінні, івент-менеджменті, управлінні курортами, спа-центрами, розважальним бізнесом тощо.

Відвідувачі дізнаються про кар'єрні перспективи випускників шкіл SEG (у тому числі наших співвітчизників), умови вступу і навчання, оплачувані стажування, безкоштовні поїздки до Швейцарії, а також про Міжнародний форум роботодавців.

Заходи відбудуться 27, 28 і 29 вересня в готелях "Парк-готель" (Дніпропетровськ), "Лондонська" (Одеса, Приморський б-р, 11) та "Опера" (Київ). Дізнатися подробиці та зареєструватися на безкоштовний семінар у вашому місті можна на веб-сторінці заходу.

Swiss Education Group

Swiss Education Group — це група п’яти спеціалізованих шкіл Швейцарії, яка включає провідні світові виші в галузі міжнародної гостинності. Маючи більш ніж 30-річний досвід, SEG навчає студентів за передовими стандартами і прищеплює їм професійну гнучкість та здатність миттєвого входження в повсякденне ділове середовище — саме тому, що сьогодні вимагають гіганти бізнесу: Hilton, Hyatt, Mariott, Shangri-La та ін.

Двічі на рік SEG організовує Міжнародний форум роботодавців, на який у пошуках талантів з'їжджаються провідні представники індустрії гостинності з усього світу. Міжнародний форум є унікальною подією для студентів та випускників, завдяки якому працевлаштування у престижних світових готелях, туристичних компаніях, івент-агенціях і подальше входження до топ-менеджменту перетворюється із мрії на реальність.

[L]

DEC education

DEC education — провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008). Компанія заснована в 1999 році і сьогодні є найбільшою освітнью агенцією України та Молдови. У цих країнах вона офіційно представляє понад 600 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.

Реклама:

Головне сьогодні