Виші, де вчилися нобелівські лауреати й перші особи держав, приїдуть за українськими студентами

— 20 вересня 2013, 10:00

Шукати українських студентів 12 і 13 жовтня приїдуть представники понад 150 престижних навчальних закладів із 30 країн світу. Найбільша в державі виставка програм закордонної освіти відбудеться вже вшосте і пройде за сприяння провідної агенції Східної Європи DEC education, яка одночасно є офіційним представником усіх експонентів в Україні.

Масштабний дводенний захід відбуватиметься в Національному спорткомплексі "Олімпійський". Презентуватимуться різноманітні програми бакалаврату, магістратури, МВА, докторантури, підготовчі програми, а також курси іноземних мов, підготовки до міжнародних мовних іспитів, стипендії тощо.

Як підкреслюють організатори, більшість із представлених цього року вишів не просто відрізняється високими рейтингами, але й подарувала світу десятки нобелівських лауреатів, учених, зірок шоу-бізнесу, політичних хедлайнерів і оскароносців. Це, зокрема, University College London, Queen Mary University of London, University of St Andrews, University of Exeter (Великобританія), Università Cattolica del Sacro Cuore (Італія), University of Tartu (Естонія), New York Film Academy (США) та інші. Рекрутери провідної кіноакадемії Америки New York Film Academy приїдуть до України вперше.

"Поспілкуватися з представниками іменитих університетів, а заразом дізнатися, де навчався, наприклад, принц Вільям чи який вуз обрали для своїх дітей Шерон Стоун і Стівен Спілберг, відвідувачі нашої виставки зможуть абсолютно безкоштовно", — зауважує директор DEC education Наталя Тарченко.

[L]

Окрім цього, для осіб, що знають ціну своєму часу, напередодні виставки, 11 жовтня, буде влаштований VIP-прийом, у якому візьмуть участь представники 10 найпрестижніших університетів та шкіл Великобританії, Європи і Америки. "Вхід на цей захід є платним, однак це позбавить вас від метушні та штовханини, яких в основні дні виставки, на жаль, не уникнути, і дозволить отримати всю необхідну інформацію в комфортній неформальній атмосфері, з цікавими презентаціями і фуршетом", — пояснює пані Тарченко.

Реєстрація на виставку здійснюється на сайті освітньої агенції DEC education, а записатися на попередній VIP-прийом можна лише за телефоном у Києві (044) 390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні