Голі квадратні метри покупці заміської нерухомості брати не хочуть

Кількість житлових комплексів у районі Софіївської Борщагівки збільшується з кожним роком, однак покупці нерухомості все рідше хочуть купити тільки квадратні метри. Все більшого значення набуває інфраструктура комплексу, озеленення і впорядкування території, нормальні сусіди.

"При проектуванні нашого комплексу ми передбачали, що більша частина наших клієнтів, це будуть молоді родини з дітками. Саме тому в ЖК "Петровський квартал" буде безліч спортивних і дитячих майданчиків, де зможуть проводити час після школи всі наші маленькі мешканці - розповідає Олександр Тігов, директор ЖК "Петровський квартал". - Більше того, нещодавно ми прийняли рішення побудувати окремий дитячий сад, тому що кількість малюків вже зараз говорить про його необхідність".

Дитячий сад буде побудований у 4-ій лінії ЖК "Петровський квартал". Це буде сучасна двоповерхова будівля, повністю спроектована під сучасні вимоги до дитячих дошкільних освітніх установ. Садочок буде розрахований на 110 місць, і в першу чергу його зможуть відвідувати маленькі мешканці "Петровського кварталу".

[L]

"Програма навчання в нашому дитячому садочку планується за системою Монтессорі , - роз'яснює Олександр Тігов. – Значну увагу при навчанні дошкільнят ми хочемо зробити на іноземні мови, загальні розвиваючі програми. Вже до зими у нас почне діяти дитяча група, але ми розуміємо, що з нашим рівнем продажів, кількість малюків вже найближчим часом зросте в кілька разів, і ми повинні бути до цього готові".

Переглянути схему розміщення дитячого садка можна тут.

Планує забудовник найближчим часом запустити і шкільний автобус - зараз відповідні документи знаходяться на сертифікації. У межах 5 км від ЖК "Петровський квартал" є кілька середньоосвітніх шкіл з різним ухилом, тому батьки зможуть вибрати навчальний заклад до своїх уподобань, адже якісну дошкільну освіту діти отримають ще в дитячому садку.

Реклама:

Головне сьогодні