"Артек" отримав з держбюджету 94 мільйони на нову лікарню

— 23 вересня 2013, 10:31

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, до кінця вересня 2014 року коштом держбюджету корпус мають повністю реконструювати: всі три надземні поверхи і стіни в підземній частині розберуть і зведуть нову будівлю.

"В лікувальному корпусі буде три відділення - приймальне, поліклінічне й палатне; також на її базі облаштують діагностичну лабораторію. Лікарня буде розрахована на 150 відвідувань на день, ліжко-місць у палатах облаштують 54 (в т.ч. у палаті інтенсивної терапії і фільтр-боксах). Лікувальний корпус має бути укомплектований медичним обладнанням та меблями.

Кошти на реконструкцію виділено з державного бюджету", - пише видання.

Роботи з реконструкції "Артеку" почались у 2012 році. Тоді президент Віктор Янукович побував на фестивалі ""Дитяча "Нова Хвиля-2012", який пройшов у МДЦ. Після візиту Януковича "Артек" провів тендери на будівельні роботи в дитячому центрі на загальну суму 193,94 млн гривень.

Кошти зокрема були виділені на капремонт стадіону, адмінбудівлю та реконструкцію і благоустрій території табору "Лазурний". Усі підряди, крім адмінкорпусу, отримало "28 управління начальника робіт" Міноборони.

Реклама:

Головне сьогодні