Тест

Вища освіта за кордоном доступна кожному українцю!

Чи мріяли ви про зарубіжний диплом для своєї дитини? Вища освіта за кордоном — більше не коштовна мрія, а нагальна і реальна необхідність сьогодення!

Дізнайтеся з перших вуст про можливості вступу до більш ніж 150 навчальних закладів у 30 країнах світу! Приходьте 12 і 13 жовтня до НСК "Олімпійський", де відбудеться найбільша в Україні виставка, присвячена вищій освіті за кордоном. Організатором події є лідер ринку консультаційних послуг України — міжнародна освітня агенція DEC education.

VI Міжнародна виставка "Вища освіта за кордоном" збере тільки кращих із кращих і дозволить вам знайти вуз своєї мрії! Вхід безкоштовний, після реєстрації на сайті DEC education.

Директор компанії DEC education Наталія Тарченко

Представники закордонних університетів — учасники виставки презентуватимуть різноманітні програми бакалаврату, магістратури, МВА, докторантури, підготовчі програми, а також курси іноземних мов, підготовки до міжнародних мовних іспитів, стипендії тощо.

Крім того, протягом двох днів на виставці пройдуть цікаві для студентської молоді заходи: семінари з питань освіти за кордоном від фахівців агенції DEC education; майстер-класи із працевлаштування та побудови кар’єри від провідних HR-експертів та психологів; презентації програм, стипендій, кар’єрних можливостей від самих навчальних закладів.

[L]

"Кожен відвідувач зможе обрати для себе майбутню країну навчання та визначитися з вузом, — розповідає Наталя Тарченко, директор міжнародної освітньої агенції DEC education. — Ми запросили до Києва представників як традиційних, рейтингових і коштовних університетів з Великобританії, Швейцарії, Італії, так і доступніших, демократичніших за умовами вишів із Нідерландів, Естонії, Кіпру та інших країн", — додає Наталя.

Також, уперше в Україні в рамках такого освітнього заходу 11 жовтня відбудеться VIP-прийом, у якому візьмуть участь представники 11 найпрестижніших університетів та шкіл Великобританії, Європи і Америки. Записатися на прийом зможе обмежена кількість українських сімей, які планують довгострокові, коштовні програми навчання. Запрошення на захід обмежені, але поки що є вільні місця. Придбати запрошення можна за телефоном у Києві (044) 390-76-24.