Киянин, за допомогою сотні авто, освідчився коханій. Фото

— 9 вересня 2013, 12:25

Більше сотні авто приїхали сюди, щоб викласти напис "Will you marry me?" (Ти одружишся зі мною?).

Таким чином зізнатися у почуттях своїй дівчині Юлії вирішив 24-річний менеджер з продажу Томаш. Щоб вона побачила послання, на висоту її підняла машина з краном. До речі, Юля сказала "так", - пишуть Вести.

"Ідея прийшла спонтанно, у мене серед знайомих багато автогонщиків, а ще я розмістив оголошення в соцмережах, - говорить Томаш. - Для Юлі це сюрприз , і батьки не знають. 5 вересня буде п'ять місяців, як ми зустрічаємося", - зізнався Томаш.

До сьомої вечора на паркування біля ВДНГ приїхало більше ста автомобілів. Томаш дуже нервував. Поки подружка затримувала Юлю в кафе своїми розмовами, він вибудовував авто: одні у формі сердечка, інші у формі слів.

Павло Вільпен та Ігор Дворянчиков, митні брокер, розповіли, що заклик побачили в соцмережах.

"Хлопець просив допомоги, вирішили взяти участь у хорошій справі, хоча не знали, що тут буде", - кажуть хлопці. Юлю подруга підвезла з зав'язаними очима і допомогла їй залізти в люльку. Коли кохана Томаша сказала "так", то вгору запустили білі кульки, а всі авто почали сигналити. "Я в шоці, навіть не можу пояснити, що зі мною відбувається, але я дуже радію", - сказала дівчина.

У Києві набирає популярність вирішувати амурні справи через соцмережі. Найвідоміші - це помиритися з коханою за допомогою sms або привітання з днем народження.

Місяць тому хлопець просив вибачення у коханої. Він у соцмережі залишив телефон дівчини. І попросив, щоб всі їй слали sms з проханням пробачити його .
"Я за ранок отримала близько півсотні sms", - зізналася дівчина. Правда, вона його так і не пробачила.

Організатор флешмобів студент Дмитро Ткаченко каже, що такі прохання - звичайне явище в соцмережах.

Реклама:

Головне сьогодні