Чоловіки із нормальним розміром пенісу, переймаються за нього більше, ніж ті, хто має маленький

— 10 жовтня 2013, 09:10

Між тим, нове дослідження радить не робити висновків щодо реальних розмірів конкретного чоловіка залежно від ступеня його невпевненості.

Дослідження показало, що велика кількість "гарно укомплектованих" чоловіків турбуються про розмір свого статевого члена, в той час як менш везучі хлопці, впевнені у своїх "активах", пиге The Daily Mail.

Провідний дослідник, лікар Девід Віл з Королівського коледжу в Лондоні, пояснив виданню LiveScience, що так само, як і інші частини тіла можуть викликати невдоволеність, занепокоєння чоловіків про розмір їхнього пеніса, часто не пов'язане з реальністю.

Він також вважає, що чоловіки набагато більше турбуються про розмір свого пеніса, ніж жінки.

Для проведення дослідження, лікар Віл та його колеги попросили 173-ох чоловіків заповнити анкету, що стосувалася тіла, еректильної функції і тривоги з приводу розміру пеніса.

З них, 46 чоловіків погодилися виміряти розміри їхніх принад у млявому і збудженому стані.

Так, з'ясувалося, що 30% чоловіків були невдоволені своїми геніталіями, в той час як 35% були цілком задоволені. Решта так і не визначилися, тішитися їм чи ні.

Результати також показали, що літні чоловіки і геї, частіше переймаються через розмір пеніса.

Пеніси, виміряні в процесі дослідження, мали розміри від 7 до 18 сантиметрів, в стані млявості, але розтягнені. А в збудженому стані, їхні розміри коливалися від 10 до 20 сантиметрів в довжину.

З точки зору товщини, у млявих пенісів "наміряли" від 7 до 13 сантиметрів, у той час як у збуджених нарахували від 9 до 17 сантиметрів.

За словами доктора Віла, найдивнішим відкриттям було те, що чимало чоловіків боялися, що хтось зможе визначити розмір їхнього пенісу, коли вони були в штанах.

Доктор Віл вважає, що рівень тривоги за свій статевий член, швидше за все, визначається досвідом, ніж фактичним розміром.

Реклама:

Головне сьогодні