Facebook заборонив видалятися із результатів пошуку

3
11 жовтня 2013

Як сказано в офіційному блозі компанії, Facebook ще торік оголосив про видалення загальних налаштувань конфіденційності "Хроніки" ("Timeline").

Ці налаштування були видалені у тих, хто не користувався ними. Той невеликий відсоток людей, які все ще користувалися даною опцією, побачить повідомлення про видалення налаштувань найближчим часом.  

За словами представників Facebook, які цитує Lenta.ru, розвиток соціальної мережі призвів до того, що можливість установки автоматичної заборони на відображення інформації в пошуку з часом застаріла.

powered by lun.ua