Ім'я та фото користувача Google використає у рекламі та "комерційних матеріалах" компанії

3
14 жовтня 2013

Головні зміни, як повідомляється в офіційному блозі Google, стосуються імені та фотографії профілю (зокрема у відгуках і рекламі).

"Рекомендації від людей, яких ви знаєте, справді можуть допомогти. Тож ваші друзі, родичі й інші користувачі можуть бачити ваше ім’я та фотографію профілю, а також інший вміст, як-от ваші відгуки або оголошення, яким ви ставите +1. Це відбувається, коли ви виконуєте якусь дію (як-от ставите +1, коментуєте чи підписуєтеся), а ім’я та фотографію профілю бачать лише ті користувачі, з якими ви хочете ділилися таким вмістом", - йдеться у повівомленні компанії.

В компанії вважають, що відгуки від знайомих людей, допомагають заощадити час і покращити результати у всіх службах Google, зокрема в Пошуку, Картах, Google Play, а також у рекламі.

Фото Watcher.com.ua 

"Наприклад, ваші друзі можуть бачити, що ви оцінили альбом 4 зірочками на сторінці гурту в Google Play. А оцінку +1, яку ви поставили улюбленій місцевій булочній, можна додати в оголошення, яке цей заклад розмістив у мережі Google", - кажуть в Google.

Між тим, у налаштуваннях опублікованих схвалень можна вибрати, чи показувати ім’я та фотографію профілю, коли такі схвалення додаються в оголошення.

"Якщо ви виберете "вимкнути", ваше ім’я та фотографія профілю не з’являться в оголошенні цієї булочної й інших оголошеннях. Це налаштування стосується лише оголошень і не впливає на показ імені та фотографії профілю в інших службах, як-от Google Play", - радить Google.

Українська правда. Життя

powered by lun.ua