Киянин дає напрокат котів у комплекті з ковдрою і музикою

— 15 жовтня 2013, 09:58

Придумав "фішку" киянин Сергій, пише газета "Сегодня".

У заявці, яку автор розмістив на сайтах безкоштовних оголошень, кіт або кішка улюбленої породи даються в оренду на добу і будуть доставлені в потрібне для клієнта місце і час.

Більше того, в комплекті з твариною додаються тепла ковдра, какао і навіть записи з приємною музикою. Організатор вірить, що ніжний Мурзик допоможе поліпшити вечори тим, хто самотній і потребує компанії.

Котів Сергій бере в притулку і вважає, що частина орендарів після вечора з твариною не захочуть його повертати і так пухнастик знайде нового господаря.

"З притулками домовляємося, сподіваємося таким способом віддавати вихованців. Вартість назвати поки не можу, думаю, залежно від породи це коштуватиме від 30 грн. за вечір", - каже Сергій.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, послуга з'явилася тільки пару днів тому, тому клієнтів поки немає.

Психолог Олена Лук'яненко вважає, що такий хід може спрацювати. "Коли вам людина хоче щось продати, навіть чашку, вона спочатку дає вам її потримати. Це психологічний момент: людина відчуває, що річ вже в її руках, і не хоче з нею розлучатися", - каже вона.

А представник притулку для бездомних тварин "Сіріус" Тетяна Гресь сумнівається, що котам сподобаються такі нетривалі стосунки. Вона порівнює психіку своїх вихованців з дитячою, тому категорично не погоджується тимчасово віддавати підопічних: "У ці ігри протипоказано грати, тому що будь-який стрес може викликати загострення існуючих захворювань. А такі переїзди - однозначно стрес. Такі експерименти ставити не можна - це дуже важко позначається на стані тварин", - каже вона.

Реклама:

Головне сьогодні