Торти у вигляді локшини, піци та смажених крилець. Фото
Але вони лише виглядають так. Насправді ж, під картоплю фрі та суші, захований справжній солодкий торт із кремом, пише The Daily Mail.
Обманювати виглядом страви - робота американського пекаря Деббі Гоард, яка постачає свої кулінарні шедеври по всьому Сан-Франциско (США).
За свій 25-річний досвід, знаходилося мало таких, хто одразу ж вірив своїм очам. "Люди, зазвичай, не вірять в те, що це торт. Їхня перша реакція на побачене: Це що? Справді торт?", - розповідає вона.
45-річна Деббі уже створила більше 2 тис. таких тортів. Іноді їй доводиться працювати по 57 годин. Вартість творіння починається від 200 доларів США.
Її "бізнес" почався із замовлення у комедійне шоу, коли її попросили створити торт у вигляді шинки. Свій рецепт майстриня тримає у секреті.